top of page
Search

Kur svinēt dzimšanas dienu viengadniekam?

Bērna gada dzimšanas diena ir nozīmīgs notikums vecāku dzīvē. Daudzi to izvēlas svinēt ar vērienu – īrēt ballīšu telpas, pieaicināt pasākuma organizatorus, klāt lielu svētku galdu un ielūgt draugus un ģimeni notikumu svinēt kopā.


Aizvien aktuālāka tendence ir bērna dzimšanas dienu svinēt ārpus mājām, izvēloties telpas, kuras pielāgotas šāda veida pasākumiem. Festival bērnu ballīšu studija pilnīgi noteikt ir apvienojama ar viengadnieku dzimšanas dienas pasākumu .. Uz doto brīdi bērnu dzimšanas dienas svinību aktualitātes paliek nemainīgas! Mēs saņemam daudz zvanu, daudz jautājumu sakarā ar pasākuma organizāciju , bērnu fotogrāfa pakalpoumiem, kur pasūtīt torti, kur pasūtīt banketu un balonus un kādam vecumam tad .īsti ir piemērotas mūsu pasākumu telpas Festival?


Jebkurā gadījumā, uz visiem šiem jautājumiem par bērna dzimšanas dienas svinību organizēšanu mēs varam ne tikai atbildēt, bet arī pilnībā noorganizēt :) .


Viena gada dzimšanas dienas svinības ārpus mājām, bērnu pasākumiem paredzētās telpās, ir ļoti pieprasītas – aptuveni 35 procenti no visām organizētajām bērnu ballītēm ir tieši viengadniekiem. "Tas, manuprāt, ir tāpēc, ka mājās cilvēkiem nav tik liela plašuma, lai varētu satilpināt visus viesus, kurus viņi vēlas uzaicināt,", tieši tāpēc svinības bernu istabās ir tik aktuālas arī tik maziem viesiem.


Rīkojot dzimšanas dienas ballīti savam viengadniekam, vecāki lielu uzmanību pievērš detaļām, sevišķi telpas iekārtojumam un dekorācijām. Vecāki nereti izvēlas hēlija balonus ar apdruku, balonu virtenes un karodziņus. "Vecāki piedomā ne tikai pie dekorācijām, bet arī toņiem," . Viņa atklāj, ka lielākoties viengadnieka svinībām tiek izvēlētas neitrālas krāsas – pasteļtoņi, gaiši zils, nedaudz iedzeltens vai gaiši rozā ( kas mūsu bērnu rotaļu laukumā ir dominējošās).


Vienmēr aktuālas ir dažādas tematiskās ballītes, piemēram, zvēru, vienradžu, pieskaņotas tēmai, kas atbilst tā brīža populārām bērnu multfilmām vai rotaļlietām. Ja vecāki ir lēmuši par labu tematiskajai ballītei, tad arī dekorācijas, svētku torte un galda noformējums tiek pieskaņots izvēlētajai tēmai vai toņu gammai.

Kas ir interesanti, vecāki lielākoties izvēlas atvases dzimšanas dienu nosvinēt bez animatoriem, jo viesu vidū bieži vien ir mazi bērni, kuriem svešu cilvēku klātbūtne var izraisīt stresu un negatīvas emocijas. Savukārt tā vietā nereti tiek piedāvāta fotosesija īpaši iekārtotā fotostūrītī.

Tas, cik grandiozas ir bērna pirmās dzimšanas dienas svinības, atkarīgs no vecāku vēlmēm. Viesu daudzums tiek pakārtots ballītes svinēšanas vietas ietilpībai. Taču vidējais cilvēku skaits šādās svinībās ir 40. Viesu lokā visbiežāk ir radinieki un vecāku tuvākie draugi ar atvasēm.

300 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page