top of page
Search

PAR KO VAJADZĒTU PADOMĀT IZVĒLOTIES STUDIJU BALLĪTEI

1). Viens no svarīgākajiem nosacījumiem būtu ģeolokācija. Noteikti noskaidrojiet, vai pie ballīšu studijas ir pieejama parkinga vieta, lai Jūsu un Jūsu viesi varētu ērti novietot savas automašīnas blakus (vai tuvumā) un nebūtu jādomā par to, cik laika tiks pavadīts ballējoties (ja ir pieejams tikai lielveikala parkings vai maksas).


2). Nevajadzētu aizmirst par to, ka Jūsu bērns ir Jūsu atbildība un izīrējot ballīšu telpu, Jūsu mazajam vienmēr vajadzētu būt Jūsu redzeslokā. Tātad būtu forši , ja studijā ir pieejami kādi dīvani, pufi vai kas cits, kur var mierīgi pasēdēt un pasekot līdzi (tas attiecās uz studijām, kur virtuves zona un pati ballītes telpa ir atsevišķi) . Tapēc mūsu ieteikums, būtu izvēlēties studiju , kur tas ir pieejams . Jo bērni paliek bērni . Kāds var kaut kur iesprūst un skaļā mūzika neļaus Jums to izdzirdēt. Kāds var norīt kādu detaļu , bumbiņu vai vēl sazin ko un tajā brīdī Jums noteikti vajadzētu būt blakus, lai laikus sniegtu palīdzību . Ballēties var un vajag! Bet vienmēr jāatcerās par to, ka atbildība par Jūsu bērna drošību ir ne tikai uz studijas administrāciju (runājot par konstrukciju drošību) , bet arī uz Jūsu pleciem :) Esam atbildīgi!


3). Trešā svarīgā lieta ir ietilpība. Izvērtējiet cik daudz viesu Jums plānojas. Jums būs stipri par sarežģītu ietilpināt 20 vecākus un 20 bērnus 80m2 studijā.. Atrodiet sev un savam plānotajam viesu skaitam optimālāko variantu! Nav tik svarīgi , cik krēsli ir pie galda (jo pēc pieredzes pie galdiem nu pavisam neviens nesēž), svarīgi ir lai telpa kopumā


nav par mazu Jūsu pūlim :))


4). Ne mazāk svarīgi ir arī pareizi izvēlēties studijas tipu . Ja Jūsu gaviļnieks un ciemiņi ir 1-2 gadi, būtu pavisam aplami izvēlēties ballēties bumbu baseinā ar 1 m dziļumu . Kā arī šim pašam vecumam būtu ne visai pareizi izvēlēties lielu koplietošanas atrakciju parku . Taču bērniem 12-15 gadi, noteikti nebūs interesanti mazā atsevišķā studijā ar mazu atrakciju vai vienkārši bumbu baseinā. Tā vairs laikam pat nav īsti ballīšu studiju viesu kategorija )) Tur laikam jāskatās kād


s lazertags, peinbols, batuti vai kas līdzīgs. Svarīga nianse ir arī tajā, ka ir forši , kad studijā ir pieejamas atrakcijas vai izklaides dažādām vecuma grupām , jo parasti viesi ir ne tikai draugi, bet arī radinieki , brāļi, māsas u.c. un vecuma grupas prasti ir ļoti dažādas.


5). Kā izrādījās, ļoti svarīga nianse ir ledusskapis. Sevišķi vasaras periodā. Jo bieži vien Jūsu fantastiskās tortes neizdzīvo līdz ballītes beigām ... Tātad noteikti pārliecināmies, vai studijā ir pieejams ledusskapis.


Rīt mazliet paturpināsim šo pašu tēmu , varbūt Jums arī , pēc savas pieredz


es, ir kāds ieteikums? Uzrakstiet komentārā zem Facebook posta, mēs to noteikti rīt ieliksim mūsu ieteikumu sarakstā. :)


83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page