top of page
Search

JAUNA BALLĪŠU STUDIJA?!

Mūsu plānos noteikti ir turpināt pilnveidoties un attīstīties, tapēc radās daži aktuāli jautājumi Jums, mūsu dārgie viesi. :)


1). Kas būtu tas, ko Jūs vēlētos redzēt kādā pavisam jaunā ballīšu telpā? Noteikti ir daudz dažādu lietu, atrakciju u.c. kas pietrūkst visās šobrīd jau pieejamās ballīšu telpās- kas tad īsti tas būtu? Pagaidām tikai plānošanas stadijā mums ir iespēja pārdomāt absolūti visu , lai varbūt kaut kad nākotnē kļūtu par tiktiešām labāko un pārdomātāko bērnu ballīšu studiju Rīgā?)) Varbūt ārpus Rīgas...bet par to kā reiz būš nākamais jautājums )


2). Lokācija... Rīgā varētu būt , ka ir pietiekams daudzums bērnu ballīšu istabu, vai varbūt mēs kļūdāmies un ir kāds rajons , kur nu pavisam nekā nav , un tik ļoti gribētos redzēt kādu foršu, jaunu ballīšu studiju, kur nosvinēt savas meitiņas vai dēla dzimšanas dienu? Iesakiet :)


Kā ir ar citām Latvijas pilsētām? Varbūt Salaspils, Ogre, Ikšķile vai kas no tās puses varētu būt aktuāls? Kur Jūs, šo pilsētu iedzīvotāji svinat savas atvases dzimšanas dienu? Rīgā?


Kā ir ar Baložiem, Jūrmalu , Olaini, Mārupi, Babīti? Kur Jūs parasti rīkojat svinības? Vai ir pietiekami liela izvēles iespēja?


Sūtiet mums savus ieteikumus un komentārus uz epastu festivalballites@gmail.com!


Mēs noteikti ņemsim tos vērā.. Mums ir lieliska iespēja kopā "uzcept" jaunu studiju, kas ļaus gan mums būt lepniem par to, ka esam atvēruši labāko ballīšu telpu Rīgā un arī Jums būs lieliska iespēja tur svinēties uz nebēdu! :)

132 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page