top of page
Search

FORŠS BONUSIŅŠ NO MŪSU PUSES PAR JŪSU SILTAJIEM VĀRDIEM UN PATIESĀM EMOCIJĀM

Mēs tiešām dzirdam no Jums ļoti daudz pozitīvu atsauksmju !!! Tas ir tiešām fantastiski! Paliek sajūta, ka mēs visu darām pareizi! :) Par to arī gribētos pateikt Jums milzīgu paaaaldies!!


Taču , diemžēl, šis viss notiek aci pret aci. Jūs VISI (kas priecē) esat tiešām ļoti apmierināti ar mūsu telpām, konstrukcijām, stilu un telpas plānojumu ! Mēs līdz šodienai neesam dzirdējuši nevienu pašu sliktu vārdu (un turpināsim būt tādi, kādi mēs esam arī turpmāk, lai tas nenotiktu) . Mēs saņemam ļoti daudz zvanu un jautājot , kur tad Jūs par mums esat dzirdējuši, viena no biežākajām atbildēm ir tieši "mums Jūs rekomendēja draudzene, mēs bijām kā viesi jūsu studijā u.c. ". Tas ir super patīkami, k mūs rekomendē ne tikai sadarbībs partneri, bet arī viesi, draugi, radi, kas pie mums ir jau bijuši :)


Protams, mums, kā vienai no Rīgas bērnu ballīšu studijām arī ir ļoti svarīgas Jūsu atsauksmes un arī mūsu nākamie viesi meklējot kur nosvinēt dzimšanas dienu, izlaidumu vai kādu citu pasākumu lasa atsauksmes un skatās bildesvai video, lai saprastu , ka šī telpa ir tieši viņiem piemērota...


Tātad kas ir tas , ko mēs kārtējo reizi esam izdomājuši? :))


Ja Jūs esat svinējis ballīti mūsu telpās, vai esat bijis kā viesis un Jums tiešām ir ko teikt par mūsu ballīšu studiju , tad mēs Jums piedāvāsim foršu bonusiņu .


Jūs ieliekat Jūsu atsauksmi mūsu Fcebook lapā (būtu forši ja tas būtu ar bildēm :)) jo, mēs esam par godīgām , nevis uzskrūvētām atsauksmēm un Jūsu bilžuki būs kā pierādījums , ka tie nav tikai pliki vārdi, bet gan reāla atsauksme :) + protams, daudzi mūs atrod arī caur google palīdzību, tad nu arī tur būtu forši nodublēt ! Un mēs par šo no savas puses Jums sniegsim 5 EUR atlaidi nākamajai ballītei un ja būs izpildīti abi nosacījumi (gan Google gan Facebook) , tad 10 EUR atlaide nākamajai ballītei pie mums! Mazs, bet tomēr patīkams bonuss. Jūs mums palīdzēsiet pastāstīt cilvēkiem mazliet vairāk par mums, bet mēs savukārt Jums par to dāvāsim mazu prieciņu (starp citu ieekonomētos 5-10 EUR varēs mierīgi izmantot kāda forša ciparbalona iegādei gaviļniekam :) ) .


Būsim ļoti pateicīgi par Jūsu atsaucību! Tas mums ir ļoti svarīgi :)




93 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page